Hjem > Tips og inspirasjon > Vakkert panel med kun ett strøk!

Vakkert panel med kun ett strøk!

Med Tyrilin Interiørbeis kan du fargesette nytt panel, og gi det et flott og varig utseende med kun ett strøk. Skap din helt egen stil med akkurat de fargene du trives best med!

img1

Vegg og tak: 20 Stølsbrun. Vegg med peis: 20 Stølsbrun avstrøket. Gulv: TreStjerner Gulvolje 2032 Lys Naturell

God planlegging gir best resultat

Du skal – nær sagt som vanlig – ikke slurve med forarbeidet. Rengjøring er helt avgjørende for godt sluttresultatet, og det er viktig å få bort støv og skitt etter byggeperioden. Uten rensing av panelet vil merker og skitt bli forseglet til evig tid. Med Tyrilin Panelrens klargjøres panelet, porene åpnes og du er sikret et jevnt og flott sluttresultat.

Før du går til innkjøp er det som alltid viktig å vite hvor mye beis du skal kjøpe inn. Gjør en rask beregning av antall kvadratmeter. Vit at ett strøk er nok. Tyrilin Interiørbeis har alle egenskapene som skal til for at du får akkurat det resultatet du ønsker deg med små mengder.

Slik går du frem når du skal beise

Aller først gjør du et prøveoppstrøk før du går i gang på vegger og tak. Da finner du raskt ut hva som fungerer best på akkurat din vegg. Stryk på og dra ut, gjør det samme på to forskjellige bord. Det ene lar du tørke etter én påføring, det andre er du rask med å tørke av med en lofri klut, eller stryke av med en ubrukt pensel/fordriver rett etter påføring.

Nå har du fått to ulike resultater av behandling med Tyrilin Interiørbeis – du velger det som passer best på din vegg! Beisen er så fleksibel at mengden du tar på penselen og påføringsmetode har innvirkning på resultatet. Et fyldig strøk kan oppfattes som to strøk vanlig beis og et godt avstrøket strøk vil bare gi en svak innfarging og mye synlig trestruktur.

Valget er ditt. Siden beisen er så fleksibel og hver person legger på forskjellig anbefaler vi at en person beiser ett rom, slik at du er sikret et helhetlig og ensartet uttrykk.

Tyrilin Interiørbeis gir et matt uttrykk, den trekker inn i treet og fremhever treverkets eget preg og dybde. Treet i seg selv er vakkert og med denne beisen avgjør fargevalget hvilke strukturer du ønsker å fargesette, fremheve eller dempe. Beisen gjør det mulig!

logo-tyrilin-img-3-573x300

Tyrilin Interiørbeis 15 Skigard – ett avstrøket strøk.

Effektiv beis som forsinker gulning av treverk

Tyrilin Interiørbeis er meget luktsvak og behagelig å jobbe med. Den vanntynnbare beisen tørker dessuten hurtig – det går faktisk ofte raskere enn du tror på nytt panel. Skal du eksempelvis stryke av med klut etter behandling for å få et mer transparent utseende, vil det være lønnsomt at du gjør prosessen helt ferdig på 2-3 hele bord av gangen.

Med denne beisen på veggen kan du være trygg på at du har fått et effektivt lysfilter som forsinker mot gulning av panelet, men samtidig er det viktig å huske på at all transparent behandling slipper inn lys til underlaget.

Kategori