Om Tyrilin
Hjem > Om Tyrilin

Om Tyrilin

Vakre farger inspirert av fjellets fargespill

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre farger hjem til husveggen og helt inn i stua. Uansett hvilken stil du liker best, har vi fargene og produktene som hjelper deg å få det slik du drømmer om.

Fjellets fargespill

Våre fargepaletter er inspirert av det som finnes utenfor veggene. Fjellets fargespill utfolder seg gjerne i lyse, brune, grå og mørke nyanser – alle sammen naturlige vakre farger til hjem eller hytte. Finn din favoritt blant våre farger.

Tyrilin_fjellets_fargespill

Fargene fra Tyrilin er inspirert av fjellets vakre fargespill

Hent inspirasjon fra våre fargekaker

For å veilede og inspirere har Tyrilin utviklet et system med fargekaker, der ulike kulører er nøye satt sammen til en palett som skaper en interessant og samstemt helhet. De største kakestykkene er fargeforslag til vegger, gulv/terrasse og andre store flater. De små stykkene er ment å bruke på detaljer, enten det er snakk om mindre elementer i arkitekturen, som vinduskarmer, eller på møbler, lykter, krukker og andre små objekter som kan brukes for å skape personlig stemning.

 

Vil du finne ut mer om hvordan Tyrilins fargekake-system fungerer? Se våre fargekart for inspirasjon til innendørs og utendørs fargesetting.

Fargekaker

De store kakestykkene er vegg, tak og gulvfarger, mens de små kakestykkene er detaljefarger perfekt for interiørdetaljer som møbler, lysestaker, rammer o.l.

Har du spørsmål om våre farger eller produkter?

Det er viktig for oss at du som kunde opplever produktene våre som kvalitetssikre og enkle å bruke. Har du spørsmål angående våre farger eller produkter vil vi gjerne hjelpe deg.

Kontakt oss