Hjem > Tips og inspirasjon > Premium terrassebeis i nye farger

Premium terrassebeis i nye farger

Tyrilin Terrassebeis er spesialutviklet for å takle utfordringene som det norske været byr på. Nå kan du velge mellom 12 vakre nyanser i en fargepalett som harmonerer med våre mest populære beisfarger til fasaden.

Usikker på hvilke fargekombinasjoner som du skal velge for å gjøre det beste ut av terrasse og fasade? En kombinasjon som vi vet gir et vellykket resultat, er å la terrassebeis gå ton-i-ton med beisfargen på hus- eller hytteveggen. Det gir et sømløst og komplett utseende som gjør at terrasse og fasade føles som en helhet. Med Tyrilin Terrassebeis kan du nå velge mellom 12 flotte og tidsriktige farger, alle valgt ut for å komplettere de mest etterspurte nyansene til Tyrilin Matt Beis og Tjærebeis. Du kan med andre ord være trygg på at du blir fornøyd når siste strøk er tatt.

Tyrilin_fjellets_fargespill

Tyrilin Terrassebeis i fargen 1311 Tiur passer fint med den mørke veggfargen Svarthatten, fra Tyrilin Matt Beis.

Hjelp til fargekombinasjoner

Det kan være utfordrende å velge farger til fasade og terrasse. Nettopp for å veilede og inspirere har Tyrilin utviklet et system med fargekaker, der ulike kulører er nøye satt sammen til en palett som skaper en interessant og samstemt helhet. De største kakestykkene er fargeforslag til vegger, terrasse og andre store flater. De små stykkene er ment å bruke på detaljer, enten det er snakk om mindre elementer i arkitekturen, som vinduskarmer, eller på møbler, lykter, krukker og andre små objekter som kan brukes for å skape en personlig stemning på for eksempel uteplassen.

Vil du finne ut mer om hvordan Tyrilins fargekake-system fungerer? La deg inspirere av de fine kombinasjonene og helhetlig fargesetting som huset kan få med vårt nye eksteriørfargekart.

Fargekake_mork

Innslag av blått og krem på møbler, tekstiler og andre detaljer er lekkert til mørke toner. De største kakestykkene er fargeforslag for de store flatene, som vegger og terrasse.

Solkrem for treverket

Tyrilin Terrassebeis er en transparent høykvalitetsbeis for impregnert treverk, og skapt med våre norske, og til tider utfordrende, klimaforhold i tankene. Beisen gir en overflate som beskytter i mange år fremover, uansett om terrassen din ligger på fjellet, i en by eller ved kysten. Og terrassebeisen gjør mer enn å beskytte – den holder i tillegg treverket vakkert over lang tid. Hemmeligheten er at Tyrilin Terrassebeis er utviklet både for å beskytte terrassebordene og bevare treets utseende – litt som en kombinasjon av solkrem og kuldekrem, kan vi si. For på samme måte som vi mennesker ved behov smører oss inn med krem som hindrer solsvidd eller forfrosset hud, er beisen satt sammen for å ta vare på treverket. Transparente pigmenter, UV-filter, tretjære og utvalgte oljer gir i kombinasjon et produkt som gir et vakkert fargespill og god beskyttelse.

Tyrilin_terrassebeis_1206_Svarthatten_1311_Tiur_2

Bruk gjerne Tyrilin Terrassebeis på utemøbler av treverk. Den kan også benyttes til vedlikehold av royalimpregnert terrassegulv og impregnerte tretak.

Matt eller blankt? Du velger!

I den nye terrassebeisen har vi doblet mengden UV-filter for å forlenge tiden frem til terrassen trenger et nytt strøk. Det vet vi gleder alle dere som har ansvar for å vedlikeholde terrassen! Med ett enkelt strøk med beis er vedlikeholdsintervallet på tre år, mens tre strøk gir deg hele fem år til neste gang du må rydde vekk utemøblene fra terrassen og beise en ny runde. I tillegg til å gi ulike vedlikeholdsintervall, er antall strøk avgjørende for terrassens utseende: Ett strøk gir et matt og transparent utseende, mens treverket med tre strøk blir blankt og mettet. Velg det uttrykket som passer best for din terrasse – god beskyttelse sørger Tyrilin Terrassebeis for uansett.

Tyrilin_Terrassebeis_1311_Tiur

Her har vi brukt Tyrilin Terrassebeis i fargen 1311 Tiur på terrassegulvet.

Kategori