Hjem > Tips og inspirasjon > Hvorfor velge Tyrilin Terrassebeis?

Hvorfor velge Tyrilin Terrassebeis?

På tide å beise terrassen? Her er 10 gode grunner for å velge Tyrilin Terrassebeis til uteplassen din.

1. Tyrilin Terrassebeis tåler godt norsk vær og klima

Tyrilin Terrassebeis er kjent for sin gode kvalitet. Den er unik og spesialutviklet for å tåle norsk vær og klima. Beisen har god holdbarhet, beskyttelse og er kjent for å tåle barske forhold uansett hvor du bor..

Tyrilin_terrassebeis_tiur_packshot

2. Terrassebeisen kan brukes på mange ulike underlag

Tyrilin Terrassebeis kan brukes på svært mange ulike underlag. Blant annet:

  • Trykkimpregnert underlag
  • Royalimpregnert tre
  • Kebony terrassebord
  • Terrassebord i termotre, blant annet termofuru og termoask

3. Du kan matche fargen på ytterveggene

Terrassebeisen fra Tyrilin kommer i 12 farger inspirert av naturen. Alle fargene finner du igjen i fargekartet som viser hvor godt terrassebeisen til Tyrilin harmonerer med Tyrilin Matt Beis og Tyrilin Tjærebeis.

Tyrilin Matt Beis er vanntynnbar, og gir et matt avdempet uttrykk. Nøkkelord for denne matte beisen er moderne og trendy.

Tyrilin Tjærebeis er en oljebasert og transparent beis som gir et mer glansfullt og elegant resultat til ytterveggene.

1440x960_Bilder_Nettside_OBS_Bygg6

4. Tyrilin Terrassebeis fremhever treverket

Hemmeligheten til Tyrilin terrassebeis er at den er laget av utvalgte oljer og tretjære som får fram spillet og uttrykket i treverket. Her er det treverket som er helten og i hovedrollen.

Tyrilin_terrassebeis_596_Solvier_1308_Royskatt

5. Velg transparent, matt eller glansfullt med samme beis

Èn og samme Tyrilin Terrassebeis gir ulike resultat – alt ettersom du legger ett, to eller tre strøk.

Med tre strøk får du et ekstra glansfullt resultat som komplementerer vegger beiset med Tyrilin Tjærebeis i samme farge. Se teknisk datablad for mer informasjon om hva som er riktig for ditt underlag.

Ett strøk med Tyrilin Terrassebeis gir et matt resultat der treverket under kommer godt frem og komplementerer vegger hvor det er brukt Tyrilin Matt Beis i samme nyanse.

Den aller viktigste grunnen til å velge Tyrilin Terrassebeis er at terrassen blir pen. I heftet Tyrilin Fargekart & inspirasjon kan du se alle farger og variasjoner med ulikt antall strøk. Velg mellom flotte farger, inspirert av fjellets eget fargespill.

6. Du kan beise terrassen når det er kaldt

Fordi Tyrilin Terrassebeis er oljebasert, tåler den noen kuldegrader. Det betyr at du kan starte med beising av terrassen tidligere på våren og senere på høsten uten at det gjør noe for resultatet. Dessuten er det ikke så kritisk om temperaturen går under nullpunktet på natten og morgenen.

7. Tyrilin Terrassebeis legges enkelt på 1-2-3

Har du ikke beiset terrassen før? Det er enklere enn du tror. Slik beiser du terrassen på trinn for trinn:

Underlaget må være rent og tørt.

  1. Start forbehandling med å fjerne gammel beis, rense og lysne underlaget. Bruk Butinox Terrassebeisfjerner og skur over terrassen med en kost med tett børste. Skyll av med rent vann. Nye flater rengjøres med Butinox Terrasselysner og etterskylles med vann. Skitne flater vaskes med Butinox Husvask og Kraftvask og skylles godt.
  2. Når underlaget er tørt, legger du beisen på med terrasse-pad eller rull. Etterstryk med pensel. Eller bruk kun beispensel. Behandle 2–3 bord i hele lengderetningen om gangen. Tørk av overskytende beis med en tørr pensel.
  3. La terrassebeisen trekke godt inn før du eventuelt legger nytt lag. Som hovedregel bør det gå 24 timer før neste strøk, men dette vil variere forholdene ellers.

8. Holdbart resultat med Tyrilin Terrassebeis

Er du påpasselig med vask og generelt vedlikehold holder terrassen seg fin lenge før du må beise om igjen. Normalt vil terrassen din ha behov for en ny omgang med beising etter tre-fem år.

9. Gir terrassen beskyttelse mot sol og sopp

Solen bryter ned treverket og beisen over tid. Derfor har Tyrilin UV-filter og pigmenter i beisen slik at den får beskyttelse mot ødeleggende solstråler.

Tyrilin Terrassebeis inneholder også midler som motvirker overflatesopp.

Med sin vannavvisende overflate beskytter beisen underlaget mot inntrenging av fuktighet.

10. Tyrilin Terrassebeis kan brukes til mer enn terrassen!

Hvorfor begrense seg til å kun beise terrassebordene? Tyrilin Terrassebeis har flere bruksområder som tar vare på uteplassen din og gjør den finere.

Ofte kan treverket på leveggen eller rekkverket bli stående ubehandlet og ubeskyttet. Ved å gi treverket ett lag eller tre med terrassebeisen, får treverket beskyttelse og uteplassen får et mer enhetlig preg.

Mange har også ubehandlede blomsterkasser i tre som gjerne kan få noen strøk med terrassebeis. Da holder blomsterkassene seg fine lenge og du får et helhetlig og fint uttrykk på terrassen din. Bruk gjerne terrassebeisen på treverket rundt utendørs boblebad også.

1440x960_Bilder_Nettside_OBS_Bygg5

Kategori