1206

Svarthatten

1206 Svarthatten en avdempet sort tone. Dette er vår mørkeste beisfarge i Tyrilin Matt Beis, og er en veldig populær farge.

To strøk Tyrilin Matt Beis *

* For riktig farge/glansgjengivelse, lag alltid prøveoppstrøk før du går i gang. Transparente farger vil alltid bli påvirket av underlaget og hvor mye beis som påføres.

Tyrilin Matt Beis i fargen Svarthatten gir et tøft preg og strammer opp det arkitektoniske. Fargen passer godt sammen med mørke vindusomramninger.

Er du ute etter en sømløs, harmonisk stil så anbefaler vi å bruke ton-i-ton farger på både vegger og terrasse. Tyrilin Terrassebeis i fargen Tiur passer fint med den mørke veggfargen Svarthatten.

Innslag av blått og krem på møbler, tekstiler og andre detaljer er lekkert til mørke toner. Frisk gjerne opp med mørke stilen med interiør i en lys tone som Krem, eller sval dempet blåtone som Dypt Vann eller Dyp Safir fra Quick Bengalack.

Tyrilin Matt Beis

Tyrilin Matt Beis gir et heltmatt elegant utseende som fremhever det arkitektoniske. Beisen gir et tøft og tidsriktig uttrykk, og kan blandes i mange farger inspirert av fjellets fargespill.

Les mer