Vakkert panel med kun ett strøk!

Med Tyrilin Interiørbeis kan du fargesette nytt panel, og gi det et flott og varig utseende med kun ett strøk. Skap din helt egen stil med akkurat de fargene du trives best med!

 

Nytt, lyst panel har et flott spill med kvister og årringer. Dette kan lett fargesettes med en fin, matt og varig farge på panelet. Dette er enklere enn du tror, men det er noen få ting du skal være klar over for å få det aller beste sluttresultatet.

 


Vegg og tak: 20 Stølsbrun.
Vegg med peis: 20 Stølsbrun avstrøket.
Gulv: TreStjerner Gulvolje 2032 Lys Naturell

 

Du skal – nær sagt som vanlig – ikke slurve med forarbeidet. Rengjøring er helt avgjørende for godt sluttresultatet, og det er viktig å få bort støv og skitt etter byggeperioden. Uten rensing av panelet vil merker og skitt bli forseglet til evig tid. Med Tyrilin Panelrens klargjøres panelet og du er sikret et jevnt og flott sluttresultat.

 

Før du går til innkjøp er det som alltid viktig å vite hvor mye beis du skal kjøpe inn. Gjør en rask beregning av antall kvadratmeter. Vit at ett strøk ofte er nok. Tyrilin Interiørbeis har alle egenskapene som skal til for at du får akkurat det resultatet du ønsker deg med små mengder.

 

Slik går du frem

 

Aller først gjør du et prøveoppstrøk før du går i gang på vegger og tak. Da finner du raskt ut hva som fungerer best på akkurat din vegg. Stryk på og dra ut, gjør det samme på to forskjellige bord. Det ene lar du tørke etter én påføring, det andre er du rask med å tørke av med en lofri klut, eller stryke av med en ubrukt pensel/fordriver rett etter påføring.

 

Nå har du fått to ulike resultater av behandling med Tyrilin Interiørbeis – du velger det som passer best på din vegg! Beisen er så fleksibel at mengden du tar på penselen og påføringsmetode har innvirkning på resultatet. Ett fyldig strøk kan oppfattes som to strøk vanlig beis og et godt avstrøket strøk vil bare gi en svak innfarging og mye synlig trestruktur.

 

Valget er ditt. Siden beisen er så fleksibel og hver person legger på forskjellig anbefaler vi at en person beiser ett rom, slik at du er sikret et helthetlig og ensartet uttrykk.

 

Denne beisen gir et matt uttrykk, den trekker inn i treet og fremhever treverkets eget preg og dybde. Treet i seg selv er vakkert og med denne beisen avgjør fargevalget hvilke strukturer du ønsker å fargesette, fremheve eller dempe. Beisen gjør det mulig!

 

Tyrilin Interiørbeis 15 Skigard – ett avstrøket strøk.

 

Tyrilin Interiørbeis er meget luktsvak og behagelig å jobbe med. Den vanntynnbare oljebeisen tørker dessuten hurtig – det går faktisk ofte raskere enn du tror på nytt panel. Skal du eksempelvis stryke av med klut etter behandling for å få et mer transparent utseende, vil det være lønnsomt at du gjør prosessen helt ferdig på 2-3 hele bord av gangen.

 

Med denne beisen på veggen kan du være trygg på at du har fått et effektivt lysfilter mot gulning av panelet. Likevel er det enda litt mer du kan gjøre for å gi deg selv et enda enklere renhold.

 

Etterbehandling med Tyrilin Interiørvoks vil gi dypere lød og fargespill i treverket, og ikke minst motvirke uttørking. I hytter kan det ofte bli både varmt og tørt – spesielt oppunder taket i den mest omfattende fyringssesongen.

 

La deg inspirere og finn dine favorittfarger i vår fargevelger

For mer info klikk her

Last ned fargekart her

Innstillinger for informasjonskapsler
Personvern