Hjelp til valg av innvendige produkter

Hjelp til valg av innvendige produkter

Det ligger i Tyrilins, og treets natur å prøve seg frem til den perfekte kombinasjonen av lød, fargespill og struktur. Uansett om du har nytt, ubehandlet panel eller gult og/eller tidligere behandlet panel har Tyrilin gode transparente løsninger.

Til nytt, ubehandlet panel

Tyrilin Interiørbeis
Til nytt, ubehandlet panel er Tyrilin Interiørbeis produktet du skal bruke. Ett strøk Tyrilin Interiørbeis gir et flott transparent utseende der den naturlige trestrukturen er med på å skape en dyp lød og et vakkert fargespill – unikt for din hytte. Ett strøk er nok, uansett om du ønsker du et mer dekkende utseende og mye farge eller en svak innfarging og mye synlig trestruktur. Ønskes et mer dekkende utseende og mye farge påføres beisen i fyldige strøk. Ønskes en svak innfarging og mye synlig trestruktur, trekk beisen jevnt av i hele bordets lengderetning med en lofri klut rett etter påføring. Jobb med ett eller to bord av gangen. Lag prøveoppstrøk før du går i gang på vegger og tak.

Tyrilin Interiørvoks
Ønskes enda mer lød og fargespill kan et lag Tyrilin Interiørvoks påføres den allerede beisede veggen. Tyrilin Interiørvoks er laget av naturlig bivoks, og har en rekke egenskaper som fremhever trestruktur og lød. I tillegg gjør et lag voks veggen svært lett å rengjøre.

NYHET! Til gulnet eller tidligere behandlet panel! 

Tyrilin Panelbeis:
Endelig en beis som lysner og fargesetter gulnet og/eller tidligere behandlet panel uten at treverkets struktur, spill eller egenart forsvinner! Tyrilin Panelbeis er spesialutviklet nettopp til å fargesette vanskelige underlag. Velger du en av de lyse fargetonene i dette produktet, vil ett strøk både lysne og fargesette! Ønskes et mest mulig transparent utseende påfør ett strøk og etterstryk med fordriver umiddelbart. Ønsker du en kraftigere innfarging eller har et vanskelig underlag med synlige spor etter møbler og bilder vil du sannsynligvis trenge to strøk. Husk å vaske først med Tyrilin Panelrens. Lag prøveoppstrøk før du går i gang på vegger og tak, slik at du ser hva som fungerer best på akkurat din vegg!

Tyrilin Panellysner:
Tyrilin Panellysner lysner gulnet og tidligere behandlet panel effektiv og enkelt! Med ett strøk lysnes gulnede og tidligere lakkerte, oljede eller beisede trepanel av furu og gran. Panelet vil igjen fremstå som lyst, og kvister og årringer vil være godt synlige – nesten som den gang panelt var nytt! Tyrilin Panellsyner er velegnet til både vegger og tak og kan påføres i ett, eller to strøk avhengig av ønsket resultat. Husk prøveoppstrøk, så ser du hvordan det blir på akkurat ditt panel.

Tyrilin Panelhvit:
For deg som ønsker hvite tak og vegger! Ønsker du å gjøre et gulnet rom hvitt og vakkert uten å miste treverkets egenart og struktur er Tyrilin Panelhvit akkurat hva du trenger. Ved ett strøk vil livet i treverket fortsatt være markant og tydelig. Ved to strøk blir overflaten jevnere hvit. Treverkets egenfarge og sugeevne vil påvirke innfargingen.

 

Før du begynner:

Fargen på all beis vil variere avhengig av treverkets beskaffenhet, egenfarge og sugeevne, samt hvor mye beis som påføres. Lag derfor alltid prøveoppstrøk. Til påføring benyttes en flat lakkpensel. Jobb med 1-2 bord av gangen og påfør beisen i hele bordets lengderetning. Best resultat oppnås hvis det ikke er for varmt i rommet. Vask først med Tyrilin Panelrens for å sørge for et jevnt og flott sluttresultat etter beising. Lag prøveoppstrøk før du går i gang på vegger og tak, slik at du ser hva som fungerer best på akkurat din vegg!

Alle Tyrilin Interiørproduktene er vanntynnet, svært luktsvake og lette å påføre. Produktene er også tilsatt et effektivt UV-filter som reduserer fremtidig gulning.

Til syvende og sist er det dine idéer, og din hyttedrøm som skal frem. Forsøk med forskjellige fargekombinasjoner og påføringsmetoder før du beiser. Hvordan ser den perfekte veggen ut? Og hvordan spiller lyset fra kveldssola i takpanelet? Det er din hyttedrøm, lykke til!

Innstillinger for informasjonskapsler
Personvern